Tehnologija

STIHL tehnologija: za vanjske prostore, i sve koji tamo rade.

Inovativna STIHL tehnologija koristi se širom svijeta, za sve one angažirane u prirodi i one koji s njom rade, te za sve one koji žele nadmašiti samog sebe. Ponosni smo na to jedinstveno partnerstvo.

Slika za kategoriju Akumulatorska tehnologija

Akumulatorska tehnologija

Akumulatorski uređaji idealni su za privatnu ili profesionalnu upotrebu. Dugi vijek trajanja i izvrstan kapacitet naših akumulatora čine ih idealnim pratiteljem za poslove svih vrsta. Otkrijte naše akumulatorske uređaje i saznajte sve o tehnologiji koja stoji iza izrade akumulatora.

Slika za kategoriju Lančani i tračni sustavi

Lančani i tračni sustavi

Kod tvrtke STIHL pronaći ćete lance za pile i vodilice za svaku namjenu. Svi lanci i vodilice izrađuju se u Švicarskoj na posebnim strojevima koje smo sami razvili, te ispunjavaju i najviše tehnološke zahtjeve. Više o inovacijama saznajte ispod teksta o lancima za pile.

Slika za kategoriju Razvoj i kvaliteta

Razvoj i kvaliteta

Kako bi bili sigurni da svi naši proizvodi mogu izdržati svako opterećenje i ispuniti najviše zahtjeve razvili smo opsežna ispitivanja. Pogledajte iza kulisa i saznajte sve o razvoju novih proizvoda i jamstvu kvalitete proizvoda tvrtke STIHL.

Slika za kategoriju Smart Products tehnologija

Smart Products tehnologija

Rad u prirodi može biti tako napredan: S digitalnim radnim okruženjem STIHL connected efikasno ćete koordinirati radnim procesima i uređajima, a naša iMOW® robotska kosilica podupirat će vas kod dnevnog održavanja travnjaka. Saznajte ovdje sve o toj tehnologiji u tekstovima ispod opisa proizvoda.

Slika za kategoriju Startni sustavi

Startni sustavi

Pokretanje motornih uređaja opterećuje tijelo često i prije nego što se započne s radom. Kako bi zaštitili zglobove razvili smo STIHL ErgoStart, STIHL ElastoStart i STIHL M-Tronic Start-sustave koji znatno pojednostavnjuju ne samo pokretanje motornih uređaja već i rad s njima.

Slika za kategoriju Tehnologija motora

Tehnologija motora

Naši motorni uređaji pogonjeni su benzinskim, električnim i akumulatorskim pogonom, ovisno o tome koji način preferirate, kao i o namjeni uređaja. Mnogi su uređaji dodatno opremljeni s inovativnom tehnologijom motora: direktno ubrizgavanje goriva, grijanje rasplinjača i ostali dodaci znatno će Vam olakšati posao.

Pribor